Skapa Konto

Purgatory Soup

Årskurs 2 - Jönköping

By Pangu Production

Ett vackert och innovativt spel som följer vår hjälte Jano på hens äventyr genom ett vackert och fagert landskap där du med hjälp av dina övernaturliga krafter ska göra din farmor en tjänst genom att utforska världen i jakt på de åtta ingredienser hon behöver för att göra sin välkända mystiska soppa.
Genom ditt äventyr får du stöta på ett stort antal olika svårigheter. Allt ifrån blodtörstiga monster till nåt så simpelt som en dörr. Hur tar du dig då fram genom dessa hinder? Jo, du blir tvungen att använda ditt pålitliga svärd och starka magiska attacker för att strida fram genom grottor och skogar för att finna dess gömda skatter och läckerheter.

Men det finns vissa platser där inte ens den starkaste formel kan ta dig fram, och det är där spelets titel kommer i effekt: Efterlivet. I vanliga spel så innebär döden att du förlorat och måste börja om, men i Purgatory Soup kan ditt olevande jag komma väl till hands. I din eviga cykel mellan liv och död kan du använda båda dessa stadie för att ta dig fram och avancera genom spelet. Vid liv kan du svinga ditt svärd, använda kraftfull magi och prata med andra levande, medans du i ditt fria spöktillstånd kan tala med de döda och ta dig till platser du inte kunde med en fysiska kropp bunden runt din själ.Gruppens Medlemmar

Amanda Marcusson

Hampus Olofsson

Erik Sandberg

Måns Svensson

Eric Wallin