Skapa Konto

Pillow Knights

Årskurs 1 - Borås

Spela som en ”Pillow Knight” i en värld översvämmad av katter. Ditt uppdrag är att försvara kuddarna mot de invaderande katterna så länge du är vid liv. Du kommer stöta på allting ifrån skuttande huskatter till glödande lavakatter. Kuddarnas öde ligger i dina händer.

Karaktären är i ständig rörelse åt riktningen den kollar med undantaget när man duckar. Använd allt till ditt förfogande för att ta dig förbi katterna genom att antingen ducka, hoppa över dem eller hoppa på dem. Alla katter kan inte dödas så välj försiktigt. Om man kommer i kontakt med en katt kommer man förlora ett av tre liv. Samla poäng genom att överleva.

Samla på mynt som katter tappar när de dör att köpa olika hattar för att skapa en unik karaktär.

Välj mellan keyboard kontroller, touchscreen kontroller eller att spela med kontroll.

På keyboard använder man sig av z för att hoppa, x för att ducka och höger respektive vänsterpil för att ändra karaktärens riktning.

Med touch så trycker man höger respektive vänster på den nedre sidan av skärmen för att byta riktning och höger respektive vänster på den övre sidan för att hoppa höger/vänster. Dra nedåt för att ducka.

Med kontroll använder man vänster joystick för att ändra riktning och A för att hoppa samt B för att ducka.Gruppens Medlemmar

Robin Brobjer

Elin Carlsson

Max Englund

Tobias Fagerberg

Karl Kjellmer

Andreas Turesson