Skapa Konto

TowerLinx

Årskurs 2 - Kungsbacka

Spelets story:

Rykten sprids om ett stort torn i skogen. Folk säger att den som bestiger tornet kommer få en önskan uppfyllt. 
Problemet är att tornet är fyllt med monster. Dessa varelser visar sig väldigt unika, eftersom att de har förmågan att länka sina själar med vem som helst. Genom att länka själar, ger man förmågan att kunna se och tänka från sin partners perspektiv och på så sätt bilda olika varianter av duon.

Vår huvudkaraktär, vid namn Misae, tror att hon har förmågan att klara av utmaningen. Enligt henne borde det var lätt att hitta en partner och bara ta sig till toppen på en gång. Under hennes resa hittar hon ett monster i en bur som hon tror kan hjälpa henne. Han verkar som den perfekta partnern till henne. Det visade sig dock vara en kolibri. Enter TowerLinx. Ett platforming spel där du styr en karaktär med tangentbordet och en karaktär med musen.

Gameplay:

Upptäck en unik gameplay mekanik, där du använder dig av både tangentbordet och musen. Med hjälp av tangentbordet kontrollerar du människan, som fungerar som en 2-d sidescrolling karaktär. Efter att tagit dig vidare i spelet, låser du upp en ny karaktär som är en fågel. Den här fågeln styr du runt med musen, och kommer kunna hjälpa dig att nå saker som människan inte hade kunnat nå. Du kan alltså vid det läget styra runt två karaktärer samtidigt, som en spelare. Du kan även spela med en till spelare genom att låta en person ha tangentbordet och en annan person ha musen.Gruppens Medlemmar

Andreas Gunnman

Martin Gustavsson

Robert Sahlqvist

Leonard Widham